Бизнис пакет

 

 • До 19 функционални линкови
  - - ( почетна | за нас | услуги | контакт и сл.) именување по Ваша желба и потреба
 • Поставување на до 70 фотографии и 20 страни текст во Word
 • Изработка на професионален бизнис дизајн на веб страницa
 • Споделување на Вашата веб страна на социјални профили со над 40.000следбеници најмалку 50 пати во годината ! - Одлично !
 • Креирање на е-маil адреси до 20 (договорно зависно потребите на корисникот)
 • Креирање на Google Analytics профил и поврзување на страната
 • Изработка на динамичмна веб страница во php код
 • ПРОМОТИВНО за секој корисник: Овозможување на кориснички пристап засамостојно одржување на веб страницата без потребно дополнително техничко познавање со нови податоци и фотографии од страна на самиот корисник со претходно обезбеден user name и password како и обезбедување на кратко упатство за вршење на горенаведените функции
 • Професионална обработка на Вашите материјали (фотографии)
 • Бесплатна Регистрација на домен со екстензија .eu.mk

- - Можност за поставување на веб страната на било кој домен .com.mk; .net.mk; .mk; .com; .net; и сл.

 • Можност за принтање на документи, страни како и нивно пракање по е-маил директно од веб страницата и автоматско претварање во PDF документ
 • Форма за интелегентно пребарување на страната (search forma)
 • Интегрирана алатка за прикажување на посетеност и статистика на посетеност
 • Интерактивна контакт мапа до Вашата локација Динамично
 • Мобилна Верзија Ново
 • Facebook имплементација (мултифункционалност)
 • Одлично: Вашата Веб Страна промовирана директно до 100.000 корисници на емаил адреси
 • SEO оптимизација (оптимизација на секоја страница / линк дел од Вашата страна со вметнати клучни зборови и тагови / мета тагови за брза и ефикасна search engine адаптација т.е Вашата страна пријателска за google, yahoo, bing и сл.)
 • SEO пријава (Вашата страна пријавена на над 100 Светски пребарувачи како на пример google, yahoo, bing и сл.) Професионално
 • Техничка подршка по е-маил
 • Мониторинг на оперативноста 24/7
 • Гаранција за 99% активност на Веб страната и емаил адресите на годишно ниво
 • Контакт формулар
  - - директен контакт со Вашата фирма ( добивање на пораки од веб страната)
 • Други услуги по договор

Цена 840 евра еднократно

*  Плаќањето се врши по про-фактура согласно претходно потпишан и заверен Договор во кој од наша страна како компанија се обврзуваме за изрботка на страната во рок од 15 дена.

* Годишно одржување на кодот и платформата на веб страница – бесплатно

Гратис реклама на најпознатиот бизнис портал www.biznis.eu.mk

*  Регистрација на домен со екстензија .eu.mk – бесплатно