Стандарден пакет

 

 • До 7 функционални линкови
 • Поставување на до 35 фотографии и 10 страни текст во Word
 • Изработка на стандарден дизајн на веб страницa
 • Креирање на е-маil адреси 5 (договорно зависно потребите на корисникот)
 • Споделување на Вашата веб страна на социјални профили со над 40.000следбеници најмалку 50 пати во годината ! - Одлично !
 • Изработка на динамичмна веб страница во php код
 • ПРОМОТИВНО за секој корисник: Овозможување на кориснички пристап засамостојно одржување на веб страницата без потребно дополнително техничко познавање со нови податоци и фотографии од страна на самиот корисник со претходно обезбеден user name и password како и обезбедување на кратко упатство за вршење на горенаведените функции
 • Професионална обработка на Вашите материјали (фотографии)
 • Бесплатна Регистрација на домен со екстензија .eu.mk
 • Можност за принтање на документи, страни како и нивно пракање по е-маил директно од веб страницата и автоматско претварање во PDF документ
 • Форма за интелегентно пребарување на страната (search форма)
 • Интерактивна контакт мапа до Вашата локација Динамично
 • Мобилна Верзија Ново
 • Facebook имплементација (мултифункционалност)
 • Техничка подршка по е-маил
 • Мониторинг на оперативноста 24/7
 • Гаранција за 99% активност на Веб страната и емаил адресите на годишно ниво
 • Контакт формулар
 • Други услуги по договор

- - ( почетна | за нас | услуги | контакт и сл.) именување по Ваша желба и потреба

- - Можност за поставување на веб страната на било кој домен .com.mk; .net.mk; .mk; .com; net; и сл.

- - директен контакт со Вашата фирма ( добивање на пораки од веб страната)

Цена 440 евра еднократно

*  Плаќањето се врши по про-фактура согласно претходно потпишан и заверен Договор во кој од наша страна како компанија се обврзуваме за изрботка на страната во рок од 15 дена.

* Годишно одржување на кодот и платформата на веб страница – бесплатно

Гратис реклама на најпознатиот бизнис портал www.biznis.eu.mk

*  Регистрација на домен со екстензија .eu.mk – бесплатно засекогаш