Веб Софтвер

Elco Софтвер / Веб Софтвер

Приспособувачки софтвер изработен за потребите на разни типови на дејност, индивидуализиран и приспособлив на потребите на секоја компанија поединечно.

-     Софтвер за Телевизии ( ефикасно и ефтино решение за телевизиски куќи ), направете ја Вашата Телевизија, ON Line Телевизија со минимален трошок !

Цена 2.200 евра ЕДНОКРАТНО 1.100 евра ЕДНОКРАТНО
Годишен Хостинг 300 евра ( Вклучен 24/7 мониторинг, безбедносна платформа, техничка подршка по емаил, надоградба на код, сервисирање на техничли пречки )
* Без никакви дополнителни трошоци


-     Софтвер за Хотелско работење (букирање, проверка на расположливи соби, интеграција на повеќе објекти во еден софтвер)

Цена 1.100 евра ЕДНОКРАТНО 550 евра ЕДНОКРАТНО
Годишен Хостинг 200 евра (Вклучен 24/7 мониторинг, безбедносна платформа, техничка подршка по емаил, надоградба на код, сервисирање на техничли пречки )


-     Софтвер за агенции за надвижности

Цена 1.100 евра ЕДНОКРАТНО 550 евра ЕДНОКРАТНО
Годишен Хостинг 300 евра (Вклучен 24/7 мониторинг, безбедносна платформа, техничка подршка по емаил, надоградба на код, сервисирање на техничли пречки )

 

-     Софтвер за транспортни компании (формирање на детални транпортни рути, пресметка на цена за превоз, креирање на фактури)

Цена 1.100 евра ЕДНОКРАТНО 590 евра ЕДНОКРАТНО
Годишен Хостинг 195 евра (Вклучен 24/7 мониторинг, безбедносна платформа, техничка подршка по емаил, надоградба на код, сервисирање на техничли пречки )

 

-     Софтвер за тестирање (погоден за автошколи, курсеви, тестови за факултет и сите видови тестрања.)

Цена 1.100 евра ЕДНОКРАТНО 590 евра ЕДНОКРАТНО
Годишен Хостинг 195 евра (Вклучен 24/7 мониторинг, безбедносна платформа, техничка подршка по емаил, надоградба на код, сервисирање на техничли пречки )


-     Софтвер за спортски објекти (букирање, проверка на расположливи термини, интеграција на повеќе објекти / спортови во еден софтвер)

Цена 1.100 евра ЕДНОКРАТНО 550 евра ЕДНОКРАТНО
Годишен Хостинг 195 евра (Вклучен 24/7 мониторинг, безбедносна платформа, техничка подршка по емаил, надоградба на код, сервисирање на техничли пречки )

 
-     CRM систем, софтвер за подршка на корисинци со интегриран Ticketing систем,chat

Цена 1.100 евра ЕДНОКРАТНО 550 евра ЕДНОКРАТНО
Годишен Хостинг 300 евра (Вклучен 24/7 мониторинг, безбедносна платформа, техничка подршка по емаил, надоградба на код, сервисирање на техничли пречки )


-     Систем за фактурирање

Цена 1.100 евра ЕДНОКРАТНО 550 евра ЕДНОКРАТНО
Годишен Хостинг 195 евра (Вклучен 24/7 мониторинг, безбедносна платформа, техничка подршка по емаил, надоградба на код, сервисирање на техничли пречки )


-     Систем за Online продажба на производи /  Евиденција на залиха на производи, автоматска пресметка на данок, автоматско  издавање фактури и емаил систем за автоматско испраќање фактури кон купувачот, можност за продажба со сите кредитни картици и PAY PAL.

Цена 1.100 евра ЕДНОКРАТНО 550 евра ЕДНОКРАТНО
Годишен Хостинг 300 евра (Вклучен 24/7 мониторинг, безбедносна платформа, техничка подршка по емаил, надоградба на код, сервисирање на техничли пречки )

 

-     Софтвер за организација,менаџирање и планирање на настани/обврски (администрација, менаџирање и планирање на настани и обврски по датуми)

Цена 1.100 евра ЕДНОКРАТНО 550 евра ЕДНОКРАТНО
Годишен Хостинг 195 евра (Вклучен 24/7 мониторинг, безбедносна платформа, техничка подршка по емаил, надоградба на код, сервисирање на техничли пречки )


Elco Ви  нуди решенија за изработка на сите типови приспособувачки софтвер изработен за потребите на разни типови на дејност, индивидуализиран и приспособлив на потребите на секоја компанија поединечно.Go to top