Останати домени

Проверете дали Вашиот домен е слободен и регистрирајте го истиот

Домен:
Регистрирајте го Вашиот омилен домен со меѓународна екстензија, без документи и со најниски цени во целиот Свет !

 

екстензија 1 година 2 години 3 години
.com 400 денари 700 денари 900 денари
.net 400 денари 700 денари 900 денари
.org. 400 денари 700 денари 900 денари
.info 400 денари 700 денари 900 денари
.me 400 денари 700 денари 900 денари
.name 400 денари 700 денари 900 денари

 

 

За активирање на било кој домен (.mk; .com.mk; .com; .net; .eu.mk; .gov.mk; .eu и сл.) од технички причини Ви е потребен хостинг (ова е случај при регистрација и активација на домен во било која компанија)
Elco го подготви најефтиниот хостинг за хостирање на домен по цена од 500 денари годишно !
Оваа цена од 500 денари годишно ќе биде вкалкулирана во Вашата нарачка при процесот на нарачка

*Услугата Хостирање на домен се користи единствено за активација и хостирање на соодветниот домен, истата не може да се користи за активација на веб страна и емаил адреси !
**Доколку се одлучите
дакористите некој од нашите веб хостинг пакети со што ќе добиете и компаниски емаил адреси (@vasakompanija.com.mk) и можност за активација на веб страна, погоре наведените 500 денари ќе бидат минусирани

Go to top